Hiv Borrel Rotterdam - De positiefste borrel van Rotterdam en omgeving!
Logo HivBorrelRotterdam
Programma 2019

Vr. 26 januari "Hiv Borrel bij COC Rotterdam"
Show details for meer/minder...meer/minder...

Vr. 29 maart - "Spring time" Hiv Borrel Rotterdam
Hide details for meer/minder...meer/minder...
Spring mee met de tweede borrel van 2019! Na een voorproefje in februari, verwachten we dat op 29 maart het voorjaar echt doorbreekt.
Wij, het team van 5 vrijwilligers, hebben er weer zin in om je te verwelkomen en de deuren van het COC café staan weer wijd voor je open.

Tot ziens op 29 maart !Vr. 31 mei "Een EI hoort bij MEI"
Show details for meer/minder...meer/minder...

Vr. 26 juli "Hartje ZOMER"
Hide details for meer/minder...meer/minder...
Het wordt WARM deze vrijdag!

Maar wij staan weer met 6 vrijwilligers voor je klaar. Met een waterijsje, een frisje of een biertje. En natuurlijk voor een praatje.
Tot vrijdag 26!Vr. 27 sept @ "Rotterdam PRIDE"
Hide details for meer/minder...meer/minder...
Tijdens Rotterdam PRIDE week organiseren we onze borrel met een extra regenboogkleurtje. Diverse bezoekers van de HivBorrel zijn betrokken bij voorlichtingsprojecten in de stad. Over hiv, over PrEP en over hiv-sneltesten.

Als je onze borrel bezoekt hoor je meer over onze projecten. Maar je bent ook welkom op de zaterdag daarna, 28 september op het Schouwburgplein. Daar pakken we samen met GGD, Humanitas, HivPort en anderen groots uit om PRIDE-bezoekers te informeren.


Vr. 22 nov - "Medische Update" & Aftrap Week van WereldAidsDag 2019
Hide details for meer/minder...meer/minder...
Vanavond geen borrel, maar een speciale serieuze avond. Een "Medische Update" voor alle mensen met hiv. Met o.a. medewerking door dr. Jan Den Hollander van het Maasstad Ziekenhuis.
Vorig jaar dankzij Dr.Casper Rokx van het ErasmusMC een waanzinnig succes.

Waar staan we anno 2019 met medicatie, pillen of prikken? Genezing?

Ook besteden we deze avond (kort) aandacht aan de jaarlijkse week van Wereld Aids Dag. Het programma in Rotterdam draait om voorlichting en preventie maar ook over bewustzijn rond leven met hiv.

Vr. 29 nov - "De 6e Verjaardag" & week van WereldAidsDag2019
Hide details for meer/minder...meer/minder...
We zijn jarig!! We vieren onze 6e verjaardag met een feestelijke eindejaarsborrel. Het is ook weer de jaarlijkse "week van" Wereld Aids Dag in Rotterdam.
Er is muziek, extra borrelhappen en speciale aankleding. En... we introduceren de flyer en plannen voor 2020. Want ook in 2020 zijn we er weer voor alle mensen met hiv en blijven we "de positiefste borrel van Rotterdam en wijde omstreken".Programma van 2018:


Vr. 23 maart - "De Lente Lonkt"
Show details for meer...meer...

Vr. 25 mei - "Vier het voorjaar"
Show details for meer...meer...

Vr. 27 juli - "ZOMER ZWOELTE"
Hide details for meer...
In deze week vindt ook "AIDS2018" plaats in de RAI. Deze wereldwijde conferentie, elke 2 jaar, trekt 20.000 internationale wetenschappers, politici en activisten.
Vanuit Rotterdam doen allerlei groeperingen een beroep op vrijwilligers en op de politiek om hiv en aids vooral niet uit het oog te verliezen. Vooroordelen en angst bestaan nog steeds. Maar ook goeie medicijnen die mensen met hiv net zo oud laten worden als elk ander. Medicijnen waardoor je het virus niet meer kunt overdragen.

Tijdens de HivBorrel nemen we een paar minuutjes van je tijd om je bij te praten over de stand van zaken. Gezellig en toch informatief. We blijven tenstlotte de positiefste borrel!

Vr. 28 sept - Rotterdam PRIDE editie
Hide details for meer...meer...
Tijdens Rotterdam PRIDE, 27-30 september, stroomt de stad vol met mensen die de diversiteit van Rotterdam komen vieren.
Kom je ook Hiv+Borrel gadget halen vanavond? En morgen, zaterdag 29, promoten we op het Schouwburplein gratis hiv-sneltests. Dat doen we samen met andere Rotterdamse organisaties zoals GGD, HivPort, Humanitas, ErasmusMC en Maasstadziekenhuis..

Vr. 23 nov - Lustrum FEEST & Aftrap WereldAidsDag2018
Show details for meer...meer...

Vr. 30 nov - Medische Update avond
Show details for meer...meer...


HOME

Oude Poster/flyers:


Download flyer 2019

2018:

Download de flyer voor 2018

2017:


2016:


2015:


Hiv Borrel Rotterdam is mede mogelijk dankzij: